Biloklik – izložba 2017

U Velikom Trojstvu pokraj Bjelovara organizirana je izložba fotografija snimljenih tijekom „Biloklika“, fotografskog susreta koji je po treći put organizirala fotografska sekcija udruge Bilogorski turistički put. Na taj se način povezuju i promiču kulturni, gospodarski i turistički sadržaji tog dijela kontinentalne Hrvatske.
„Ove godine na susretu je sudjelovalo sedamdesetak fotografa iz središnje i istočne Hrvatske od Karlovca do Osijeka, a zanimanje je sve veće, tako da se ubuduće očekuje i veći odaziv fotografa i iz drugih krajeva Hrvatske“, istaknuo je na otvorenju izložbe Delimir Hrestak, voditelj fotografske sekcije.
Za izložbu je odabrano 66 fotografija, a nagrade za prva tri mjesta dodijeljene su u dvjema kategorijama – za portretnu i sportsku fotografiju.
Pripremljen je i prigodan kulturno-umjetnički program pa je posjetiteljima predstavljen i rad bilogorskih pjesnika i prozaista koji su uz glazbenu pratnju recitirali svoje pjesme i čitali ulomke proznih tekstova.

Vrijedne nagrade dodijeljene su zahvaljujući pokroviteljima susreta: Općina Veliko Trojstvo, Turistička zajednica Bilogora-Bjelovar, Turistička zajednica Bjelovarsko-bilogorske županije, Prizma d.o.o, Hell energy, Koestlin, Panonska pivovara, Kul pong klub i Panini pekara.

This slideshow requires JavaScript.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s